Services

Consideram ca fiecare caz este unic, necesitand o abordare diferita si conceperea unei strategii speciale.
Pentru a satisface solicitarile variate ale clientilor nostri, cabinetul nostru de avocat ofera servicii juridice dintr-o gama extinsa de domenii de practica.
Avand o experienta profesionala considerabila in acest domeniu juridic, avocatii nostri ofera consultanta juridica in toate problemele de dreptul afacerilor care tin de activitatea curenta a societatilor comerciale sau de lansarea unei afaceri. Sprijin afacerile clientii mei inca de la primii pasi, odata cu infiintarea societatiii comerciale, pe tot parcursul activitatii acesteia si in caz de nevoie in procesul de lichidare a firmelor.
De asemenea, cabinetul nostru de avocat va poate asista in urmatoarele domenii juridice :
DREPTUL MUNCII
DREPT COMERCIAL
DREPT SOCIETAR
CONTENCIOS ADMINISTRATIV
DREPT FISCAL
DREPTUL PROPRIETATII INTELECTUALE
SUCCESIUNI SI PARTAJ JUDICIAR
PLANGERI CONTRAVENTIONALE
DREPTUL INTERNETULUI
Vizitati subdomeniile din sectiunea Domenii de practica pentru a citi descrierile si a va face o parere despre o parte dintre serviciile juridice oferite societatilor comerciale si persoanelor fizice.
Va rugam sa aveti in vedere ca activitatile mentionate pe scurt la fiecare domeniu de practica reprezinta o doar o mica parte din activitatea cabinetului de avocatura, fiind doar o descriere sumara a serviciilor juridice oferite.
Va invitam sa contactati cabinetul nostru de avocat pentru a discuta subiectul concret care va intereseaza.