Despre noi

O experienta bogata in protejarea afacerilor si drepturilor dumneavoastra !

Soare Mihai-Razvan este un avocat specializat in rezolvarea problemelor si litigiilor ce tin de dreptul afacerilor si de activitatea societatilor comerciale in general.

Debutul in activitatea juridica a venit devreme, inca din perioada in care ca student la facultatea de drept, a fost remarcat si a inceput practica la o importanta casa de avocatura. Dupa absolvirea facultatii in anul 2002, aceasta si-a continuat fara intrerupere activitatea in domeniul juridic, pana in ziua de astazi.

In aceasta perioada, mai intai a ocupat functia de consilier juridic la o societate comerciala de consultanta in afaceri, dupa care a absolvit examenele de primire si definitivare in profesia de avocat, preferand mediul dinamic si cu mai multe provocari al acestei profesii.

In calitate de avocat, membru al Baroului Bucuresti, a colaborat cu societati comerciale importante, cabinete de avocati cu activitate intr-o gama vasta de domenii juridice dar si cu practicieni in insolventa si lichidare, pentru care a acordat consultanta si reprezentare juridica.

Pregatirea profesionala continua a reprezentat o preocupare constanta, absolvind si un curs de master in Dreptul Afacerilor si participand la numeroase conferinte si prelegeri organizate de Baroul Bucuresti si Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania.

Cu o experienta considerabila in domeniul juridic, din 2008, Soare Mihai-Razvan si-a deschis propriul cabinet de avocat, specializat in principal in urmatoarele domenii de activitate :

DREPTUL MUNCII
DREPT COMERCIAL
DREPT SOCIETAR
CONTENCIOS ADMINISTRATIV
DREPT FISCAL
DREPTUL PROPRIETATII INTELECTUALE
SUCCESIUNI SI PARTAJ JUDICIAR
PLANGERI CONTRAVENTIONALE
DREPTULUI INTERNETULUI

Fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul juridic, domnul avocat Soare Mihai – Razvan este capabil sa evalueze rapid si profesionist problemele juridice ale clientilor sai si sa gaseasca solutiile cele mai eficiente pentru a va proteja atat banii cat si timpul dumneavoastra nepretuit.
Pentru a afla cum puteti discuta cu un avocat problemele juridice pe care le aveti si a stabili modalitatea de solutionare corecta si eficienta a acestora, accesati pagina de Contact.